DJI_0006 SMALL.jpg
27.jpg
DJI_0006 SMALL.jpg

ÜZEMÜNK


SCROLL DOWN

ÜZEMÜNK


ÜzemépületÜNK


 

A cég és az üzem 25 éve változatlan tulajdonban vannak. Az üzem Székely községkülterületén található Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a Kemecsei  Járásban. Könnyen megközelíthető a Ramocsaháza felé eső oldalán Székely községnek. A  Záhony felé tartó E573tól néhány percre található, így 20 percre Nyíregyházától és azM3-aszáhonyi letérőjétől egyaránt.

Az üzem cipő kellékeket állít elő többségében német és osztrák cipő gyártókrészére.  25 éves működésünk eredményeképpen széles ügyfélkörnek örvendhetünk. Anyagszállítóink német, osztrák, olasz és portugál cégek, a szakma elismertalapanyag termelői.

Az üzem épületei működésünk során teljesen megújultak és bővültek. Ennek keretében komplett tetőcsere, hőszigetelés , nyílászáró csere és teljes belső felújítás történt. Az alapterület bővítése több lépcsőben történt, így 2015-ben az üzemcsarnok  alapterülete 500 m2-el nőtt és 2018-ban további 400 m2-el  nő. A termelés bővitésével egyidejüleg 2018-ban a raktár épülete is további 300 m2-el nő.


27.jpg

FELSZERELTSÉGÜNK


FELSZERELTSÉGÜNK


Felszereltségünk


Gépparkunkat a cipőgyártás technológiájának fejlődéséhez mérten fejlesztjük és bővítjük. Saját fejlesztéseinket magyarországi gép gyártókkal valósítjuk meg. Új gépeket pedig jellemzően Olaszországból vásároljuk.

Abiztonságos működés és a biztonsági előírásoknak megfelelő termelésma már elkerülhetetlen követelmény. A biztonságos működés nélkül nem garantálható vevőink folyamatos, határidőre történő  ellátása , ami ma már - mint minden alkatrész szállító számára – alapvető követelmény. A biztonsági előírásoknak megfelelő gyártás technológia pedig munkatársaink egészségét óvja.

A fentieken felüla felgyorsult világ követelménye a minél gyorsabbmintakészítés képessége és a hatékonyság növelése, e célok megvalósítása érdekében ma már mind több számítógéppel vezérelt gépet működtetünk ill. kívánunk a közeljövőben termelésbe állítani.

A fentiekben felsorolt lépésekkel eleget tudunk tenni a folyamatosan növekvő mennyiségi és minőségi követelményeknek is. Így tudunk annak az általunkfolyamatosan hangoztatott alapelvnek is megfelelni, mely szerint csak "hosszú távú gondolkodás biztosítja a hosszú távú működést".